licensepilot®logo

    Simplifying License Management™

 

Välkommen Våra tjänster Kontakt Juridisk info

©

 

English.jpg English

Hur vi kan hjälpa till

Vi är specialiserade på komplexa licensavtal från bl.a. IBM®, Oracle®, Microsoft®, SAP®, CA®, Siemens®, Dassault®, PTC®, Adobe®, VMware® och hjälper våra klienter vid licensrevisioner, avtalsförhandlingar med leverantörer, samt strategiska inköpsprocesser.

Vi visar och övertygar våra klienter vad de behöver göra och hjälper dem att genomföra det, genom att berätta vad de behöver veta. Vi är erkända för att levera verklig kundnytta långt över våra klienters rimliga förväntningar.

Licensavtal

Vi erbjuder professionel utbildning i licensavtal ur ett juridiskt, kommersiellt och tekniskt perspektiv. Vi kan leda strategiska inköpsprocesser och leverantörsförhandlingar. Baserat på vår långa erfarenhet och breda kompetens avseende licensavtal är vi även specialiserade på förberedelser och professionell assistans i samband med licensrevisioner.

Licenshantering

Vi hjälper till vid inventering av köpta licenser och installerad programvara, inklusive avstämningsrapporter avseende ert licensinnehav. Vi lämnar faktabaserade, konkreta och realistiska rekommendationer på lämpliga licensoptimeringar och serverkonsolideringar.

Vi erbjuder också våra klienter assistans med alla licenshanteringsfrågor, inklusive Software Asset Management (SAM) konsulting och SAM verktygsimplementation.

pdf Ladda ner vårt dokument Smartare licenshantering.

licensepilot® är ett registrerat varumärke som tillhör Frey licensepilot AB                                                                  Copyright © 2018, Frey licensepilot AB